Woonzorgcentrum Hof Ter Engelen beschikt over 90 eenpersoonskamers en 3 gezinskamers voor vast verblijf, verdeeld over 3 open afdelingen (Waterkant, Rietveld en Elzenbos) en 1 beveiligde afdeling (Wilgendreef) voor bewoners die extra zorgen nodig hebben.

Het kortverblijf omvat 9 kamers waarvan 8 kamers op een open afdeling en 1 kamer op de afdeling Wilgendreef.

De groep van assistentiewoningen bestaat uit 24 flats, waar men alleen of als koppel kan wonen.

Vanaf 65 jaar kan je in dagverzorgingscentrum Laurens genieten van een gezellige dag samen met leeftijdsgenoten.

Woonzorgcentrum


Wanneer men fysisch zwaar hulpbehoevend is of wanneer men ten gevolge van dementie niet meer veilig thuis kan wonen, kan men rekenen op de warme zorg op maat in ons woonzorgcentrum. Voor personen met dementie is er gespecialiseerde zorg en infrastructuur (beveiligde afdeling).

Wij maken geen onderscheid naar persoon, etnische afkomst, sociale status, politieke of religieuze overtuiging.

Klik hieronder voor meer informatie over vast verblijf in Woonzorgcentrum Hof Ter Engelen (inschrijving, infrastructuur, prijzen enz.):

Meer info

Kortverblijf


Kortverblijf gbiedt opvang aan ouderen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen omwille van ziekte, ongeval of behoefte aan rust of vakantie van de mantelzorgers. De kamer kan gereserveerd worden voor maximum 60 aaneensluitende dagen in eenzelfde woonzorgcentrum. In het totaal kan men maximum 90 dagen per jaar verblijven in een centrum voor kortverblijf.

Klik hieronder voor meer informatie over kortverblijf (inschrijving, infrastructuur, prijzen enz.):

Meer info

Assistentiewoningen


Onze assistentiewoningen (vroeger serviceflats genoemd) zijn bedoeld voor ouderen (65+) die nog zelfstandig kunnen wonen in een aangepaste woning. Zowel alleenstaanden als echtparen kunnen in onze assistentiewoningen in alle vrijheid wonen met behoud van hun privacy.

Klik hieronder voor meer informatie over onze assistentiewoningen (inschrijving, infrastructuur, prijzen enz.):

Meer info

Dagverzorgingscentrum


Het dagverzorgingscentrum is ontstaan uit een samenwerking met Familiezorg Oost-Vlaanderen Vanaf 65 jaar kan u in dagverzorgingscentrum Laurens genieten van een gezellige dag samen met leeftijdsgenoten. Doel van het dagverzorgingscentrum is het sociaal isolement op te vangen en mantelzorgers wat meer ademruimte te geven.

logo Familiezorg

Wenst u meer informatie ?
Contacteer dagverzorginscentrum Laurens:
09/225.78.83 - dvclaurens@familiezorg.be

Klik hieronder voor meer info en sfeerbeelden:

Meer info