Zinvolle dagbesteding


Verhuizen naar een woonzorgcentrum betekent niet dat het sociale leven plots stopt. We willen er samen voor zorgen dat al onze bewoners van een aangenaam verblijf kunnen genieten .

Animatie is dan ook niet meer weg te denken in onze dagelijkse werking. Het zorgt voor een aangename sfeer en helpt de bewoners de dagelijkse sleur te doorbreken via een prettige dagbesteding. Deelnemen aan een activiteit is de ideale manier om contacten te leggen, vaardigheden te onderhouden, zich nuttig te voelen en zich te ontspannen.

Wekelijks wordt er een goed gevuld programma ter beschikking gesteld, waarbij er voor gezorgd wordt dat iedereen aan bod kan komen. De activiteiten zijn nooit dwingend, het blijft altijd een uitnodiging.

Klik op de knop hieronder om meer te lezen over onze dagbesteding:

Lees verder

Lekkere maaltijd


Voor onze bewoners is de maaltijd een centraal gebeuren. Bovendien vormt de maaltijd meer dan eens het onderwerp van gesprek. We zijn trots op onze warme keuken waar dagelijks, in eigen huis, vers gekookt wordt.

Op regelmatige basis worden er diverse culinaire activiteiten georganiseerd.

Klik op de knop hieronder om meer te lezen over onze culinaire activiteiten:

Lees verder

Hart voor personen met dementie


In ons huis vinden we het belangrijk dat we activiteiten kunnen aanbieden op maat van onze bewoners.
Daarbij willen we zeker onze bewoners met dementie niet vergeten. Speciaal voor hen organiseren onze ergotherapeuten aparte activiteiten waarbij de bewoner centraal staat met zijn eigen karakter, behoeften, verlangens, noden en interesses.

Klik op de knop hieronder om meer te lezen over onze activiteiten op maat van onze bewoners met dementie:

Lees verder