Voor onze bewoners is de maaltijd een centraal gebeuren.
Bovendien vormt de maaltijd meer dan eens het onderwerp van gesprek.

We zijn trots op onze warme keuken waar dagelijks, in eigen huis, vers gekookt wordt.
Op regelmatige basis worden er diverse culinaire activiteiten georganiseerd.

Ontbijtbuffet


Woensdagmorgen serveren we op elke afdeling een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.
Er is dan een ruime keuze aan broodjes, koffiekoeken en beleg.
Ook een glaasje fruitsap mag dan niet ontbreken.

Kookproject


Ons woonzorgcentrum beschikt over een mobiele keuken.
Wekelijks wordt met een klein groepje bewoners aan deze keuken een volledige maaltijd bereid.
Deze activiteit gaat door in ’t Dobbelken. Er wordt samen gekookt, gebabbeld, gegeten en afgewassen.
Wat er op het menu komt, wordt door de bewoners zelf gekozen.

Frietenbak


Een keer per maand staat er een frietenbak op het programma.
Bewoners helpen bij het schillen en snijden van de aardappelen zodat zij nadien kunnen genieten van een bakje vers gebakken frieten.

Feestmenu


Maandelijks kunnen de bewoners deelnemen aan het feestmenu dat wordt opgediend in ’t Dobbelken.
De cafetaria wordt dan omgetoverd tot een restaurant met stijlvol gedekte tafels en er wordt een seizoensgebonden 4-gangenmenu geserveerd.

Verjaardagstaart


Iedere eerste donderdag van de maand worden alle bewoners uitgenodigd voor een verjaardagsfeest.
Tijdens dit feest worden de jarigen van de voorbije maand gevierd.